Min y Don Llandudno

Vurderet 9.7 i 128 anmeldelser. 4 værelser.

Min y Don Guest House har en bekvem beliggenhed på Llandudnos berømte North Shore, lige over for indgangen til den victorianske mole og et par minutters gang fra byens centrum med mange butikker, restauranter og pubber. Der tilbydes indkvartering med eget badeværelse overalt og gratis højhastigheds-WiFi overalt.

Samtlige værelser på Min y Don Guest house har eget badeværelse med brusekabine. Samtlige værelser er smagfuldt og individuelt indrettede og har 39" fladskærms-tv med Freeview-kanaler, te- og kaffefaciliteter samt hårtørrer. Der er eget badeværelse med gratis toiletartikler. Samtlige værelser vender ud mod havet og har luksuriøse dobbelt-, kingsize- eller super-kingsize-senge samt panoramaudsigt over bugten mod Little Orme.

Om morgenen serverer Min y Don Guest House enten en frisk tilberedt morgenmad eller et udvalg af kontinentale retter i spisestuen med udsigt over bugten North Shore. Gæsterne er også velkomne til at slappe af i hotellets lounge, som er udstyret med et storskærms-tv, eller sidde og vælge en god bog fra den store samling af bøger.

Ledte værelser

2 guests

Værelser

Voksne

Børn

Anbefalinger i nærheden

En guide til gode steder i nærheden af Min y Don Llandudno